Wijziging schema

Beste leden en ouders,

We hebben de resultaten van onze enquête op startdag uitvoerig besproken. Vanaf nieuwjaar verandert het schema naar ‘zondag, zondag, zaterdag, weekje niet’. We zijn echter ook tot de conclusie gekomen dat onze enquête te simplistisch was, rekening houdend met de verscheidenheid aan factoren.

Op het einde van dit werkjaar zullen we jullie vragen naar een evaluatie van het nieuwe schema. Indien dit niet de beste oplossing bleek te zijn kunnen we het terug veranderen. Dan wel de laatste maal. Bij het begin van volgend werkjaar zal de beslissing definitief zijn.

De kalender is ook aangepast op de site, waar enkele dingen van plaats veranderd zijn. Neem gerust een kijkje. De oude kalender is verwijderd omdat deze soms niet overeenkwam.

De leiding.

Dit bericht is geplaatst in Andere. Bookmark de permalink.