HEY! hier zijn we met een tweede blogpost!

Het is ondertussen al 4 dagen geleden dat we onze eerste voetstappen op Hongaarse bodem hebben gezet. Tussen onze vorige blogpost en nu hebben we al heel wat activiteiten achter de rug. Laten we beginnen met waar we geëindigd zijn! (het monopolyspel van Robin)

Na het spel, hebben de sjo’s en de knims nog een ijsje gegeten. Hierna zijn ze hun bed ingegaan.

De volgende ochtend startte onze opstaan afspeellijst vroeger dan normaal. We zijn op daguitstap naar Visegrád geweest. In de voormiddag hebben we het paleis van Visegrád bezocht. Dit was vooral veel trappen, veel kleine kamers, stukjes geschiedenis maar ook een grote tuin. Op de middag hebben we Visegrád, de stad, verkend. Nadat de meeste hun energie terug hadden bijgevuld met een ijsje, hebben we onze dag verder gezet met een wandeling. Niet een gewone wandeling, maar een wandeling naar boven, niet gewoon naar boven, maar steil naar boven! Maar boven op de berg wachtte er een verrassing voor de leden. We zijn gaan rodelen! Nadat de eerste toertjes voorzichtig verliepen, werd er in de laatste toertjes niet meer geremd en vlogen we door de bochten. Hierna volgde er een wandeling terug naar beneden en een busrit terug naar ons huis. Terug aangekomen in ons huis werden er na het eten nog enkele spelletjes gespeeld.

Deze ochtend was opnieuw vroeger dan anders opstaan. Er stond een hele dag kanoën op onze planning. We hebben ongeveer 15 km afgevaren op de Donau. Bij deze dag kanoën kon zeker een plonsje in de Donau niet ontbreken!

Dit bericht is geplaatst in Kamp Hongarije. Bookmark de permalink.