Startdag

Beste KSA’ers,

Het is weer bijna zover… het nieuwe werkjaar komt eraan!
We vliegen er weer in op zondag 8 september. 😀
Ouders en kinderen zijn welkom van 13u-14u om kennis te maken met de leiding en de lokalen, je te laten schminken of helemaal los te gaan op het springkasteel. Je kan je ook al inschrijven of komen shoppen in onze KSA-winkel.

Om 14u beginnen we aan onze ronde en om 17u kan je je zoon/dochter weer komen ophalen.

Voor nieuwe leden: inschrijven is nog niet verplicht, je mag eerst eens komen proberen. Wie is welkom? Iedereen die komend schooljaar in het eerste leerjaar tot het vijfde middelbaar zit. 🙂 Nog vragen? We horen ze graag, je kan ons contacteren via de gsm-nummers op onze flyer of via ksaglabbeek@gmail.com!

Flyer

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.