KSA Glabbeek

Algemeen
KSA Glabbeek is een jeugdvereniging te Glabbeek voor alle 6 tot 17 jarigen. We bezitten prachtige lokalen, ons aangeboden door Gemeente Glabbeek, waarin we elk weekend ons weer reuze amuseren.

Tot twee jaar geleden was het KSJ Glabbeek, maar door een verandering op nationaal niveau zijn we van naam veranderd. Maar buiten de naam is er aan KSA Glabbeek niets verandert. Alle KSJ’s, KSA’s en VKSJ’s gaan vanaf nu een KSA zijn. Dat is niet alleen veel gemakkelijker, maar dan is het ook veel duidelijker dat we allemaal één groot geheel zijn.
Onze lokalen zijn gelegen te Solveldweg 8B, 3384 Wever. In de oude school van Wever hebben we mooie praktische ruime lokalen gekregen. Er is dus voldoende plaats voor elke groep om binnen te spelen en ook buiten komen we dankzij de speelplaats en een grasplein achterin geen plaats te kort.

Financieel
In sommige gevallen is er een kleine financiele bijdrage van ouders nodig. Zo moet er elk jaar lidgeld betaalt worden. Voor dit lidgeld krijgt je kind elke week een drankje, af en toe een koekje, vele geweldige namiddagen en in geval van nood een volledige verzekering voor alles wat er zou kunnen gebeuren. Ook voor kamp en voor het weekend vragen we een kleine bijdrage. Om het jullie (en ons) makkelijk te maken, kan dat ook via overschrijving betaald worden op het rekeningnummer BE34 7340 0114 3090.
Gelieve in de mededeling steeds de naam van je kind(eren) te vermelden. Zo is het voor onze boekhouding veel makkelijker.

Groepen

De Leeuwkes Onze jongste groep van 6 tot 9 jarigen (eerste tot derde leerjaar)
Zij zijn onze jongste leden, maar dat stopt hun niet om hun elke keer keihard te amuseren
De Jongknapen Een leuke groep van 9 tot 12 jarigen (vierde tot zesde leerjaar)
De jongknapen zijn elke week klaar om er volledig tegenaan te gaan. Ze geven hun, elke keer, voor de volle 120 procent!
De Knims Een coole groep gevuld met 12 tot 14 jarigen (eerste en tweede middelbaar)
Deze felle mannen en vrouwen vallen niet meer te stoppen. Ze zetten alles op alles en gooien zich elke ronde volledig in de strijd.
De Sjo’s Onze grootste leden (in hart en ziel) van 14 tot 17 jaar (derde tot vijfde middelbaar).
Deze volleerde KSJ’ers moeten we niks meer leren. Bijna klaar om leiding te worden, gaan ze nog 1 keer volledig los. Het is altijd een feestje als je bij de sjo’s bent.
De Leiding Een speciale groep, gemaakt om alle andere groepen te begeleiden in sport en spel, gevuld met 17 tot … jarigen.
De grootste kinderen, degenen die zich steeds volledig gaven, degenen die zich het hardst geamuseerd hebben, dat zijn nu de trotse leiders en leidsters van KSA Glabbeek. Zij zorgen er nu voor dat iedereen van jong tot oud het elke keer weer leuk vind. Zij geven het goede voorbeeld door altijd veel plezier te maken en nooit op te geven.